KOŠARKAREGION

Plej – of ABA lige: Duel Budućnosti i Mornara

Plej – of ABA lige za košarkaše počinje danas. Od 18.30 časova sastaće se Crvena zvezda i Igokea, a od 21 čas prvu polufinalnu utakmicu u dvorani “Morača” igraju Budućnost i Mornar.

Mihailo Pavićević, trener Mornara, podsjetio je da je plasman u plej – of ABA lige najveći uspjeh tima iz Bara, te da nije bilo pehova da bi se borio za prvo mjesto.

“Pej-of je ono za šta čovjek živi, zbog čega mukotrpno radi. Uvijek kažem igračima da se zadnje broji. Ko vas pita šta bilo prije toga i kao da je to uopšte bitno. Kao trener uživam u plej ofu. Kad se kaže plej-of odmah skače adrenalin. U plej-ofu nije lako ni igračima ni trenerima, pritisak je ogroman, nema više ispravke, tu ili jesi ili nisi. Ko uspije da se izbori s tim pritiskom, ići će dalje”, istakao je Pavićević.

On smatra da je veći pritisak na Budućnosti, čiji trener Dejan Milojević ističe da je srećan zbog plasmana u plej – of ali da to nije krajnji cilj.

“Sam plasman u plej of, drugo mjesto koje je moglo biti i prvo, je dobar rezultat ali time se sigurno nećemo zadovoljiti. Želimo prvo da prođemo u finale, a ukoliko prođemo, želimo i da osvojimo titulu. Sportski je nadati se i svako od nas ima najveće sportske ambicije”, rekao je Milojević.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: gasgang
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button