KOŠARKAREGION

Počinje borba za finale: Crvena zvezda dočekuje Igokeu

Košarkaši Crvene zvezde i Igokee danas u 18.30 časova igraju prvu polufinalu utakmicu plej – ofa ABA lige.

Dragan Bajić, trener Igokee, istakao je da je ova sezona u regionalnoj ligi bila interesentna.

“Uspjeli smo da se plasiramo u plej-of prvi put u istoriji kluba, znajući da smo 2013. igrali završni turnir F4. Ovo je i za klub i za mene novo iskustvo. Gledajući ABA ligu ove sezone mislim da je stvarno, ne veličajući naš rezultat, bila jako zanimljiva i gledjući sve te klubove koji su bili u konkurenciji za plej-of moram da istaknem da smo mi u odnosu na neke klubove sa jako malim budžetom uspjeli da napravimo veliki rezultat i plasiramo se u plej-of”, rekao je Bajić za sajt ABA lige i o večerašnjem rivalu rekao:

“U ligaškom dijelu kući smo ubjedljivo dobili Zvezdu, u Beogradu smo igrali na jednu loptu i možemo reći da smo veći dio utakmice igrali dobro i imali prednost ali te utakmice moramo staviti po strani jer polufinalna serija neće biti ni blizu tim utakmicama. Košarkaši Zvezde su sigurno sada u boljoj formi. Gledajući rezultate u ABA ligi, u posljednjih nekoliko kola su digli nivo forme i sigurno je da je Zveda ušla u takmičenje sa najvećim ambicijama da osvoji ABA ligu i da se naredne sezone plasira u elitno takmičenje kao što je Evroliga. Mi moramo u svaku utakmicu ući maksimalno jer kvalitetom nismo ni blizu svih tih timova, ali timskom igrom uz mnogo požrtvovanja možemo doći do željenog rezultata.”

Trener Zvezde Dejan Radonjić zna šta može da očekuje od ekipe iz Aleksandrovca.

“Respektujemo Igokeu i apslutno smo skoncentrisani na prvi meč. Igokea je pokazala dosta tokom sezone, ima odličnu godinu iza sebe u ABA ligi i Evropi, imala je konstantne periode koji su pokazali njen kvalitet. Ekipa ima svoj kvalitet, jako dobro, precizno i karakterno igra, a mi moramo da budemo bar jednaki da bismo mogli da računamo na pobjedu. U meču u Laktašima su pokazali svoj kvalitet, mi smo tada odigrali jako loše. U Beogradu je duel bio nešto drugačiji, i prije svega interesantan, i pokazao je da moramo da budemo vrlo oprezni i spremni za polufinale.”

Utakmica će biti igrana u dvorani “Aleksandar Nikolić” u Beogradu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

3 Comments

  1. Povratni ping: Malabar Mushroom Strain
  2. Povratni ping: psilocybe villarrealiae
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button