KOŠARKAREGION

Budućnost i Crvena zvezda nastavljaju borbu za titulu

Košarkaši Budućnosti i Crvene zvezde nastavljaju borbu za titulu u ABA ligi. Meč broj četiri igra se od 20.30 u dvorani “Morača” gdje će domaća Budućnosti pokušati da izjednači na 2:2 u seriji, a Zvezda da osvoji titulu.

Prva dva meča Zvezda je u Beogradu dobila, dok je Budućnost u prošloj utakmici bila uspješna na svom terenu.

“Čeka nas četvrta utakmica, koja će, takođe, biti zahtjevna, kao i prethodne tri. Nemamo puno vremena za oporavak, odmor, ni za preveliku analizu. Pokušavamo da u hodu uradimo sve što možemo da budemo što bolji i da vratimo seriju za Beograd”, rekao je Dejan Milojević, trener Budućnosti.

Vili Rid, igrač podgoričkog tima vjeruje da on i saigrači mogu da odigraju bolje nego prethodne utakmice.

“Svakako da možemo da smanjimo broj izgubljenih lopti, siguran sam da i u odbrani možemo bolje. Napravili smo nekoliko grešaka u trećem meču, ali je odbrana funkcionisala na visokom nivou. Nadam se da ćemo malo ubrzati u napadu i stvoriti mogućnost za postizanje lakih poena. Ukoliko u tome uspijemo, ubilježićemo pob

Dejan Radonjić, trener Crvene zvezde rekao je da njegovi igrači moraju da uđu skoncentrisano u meč i da smanje broj grešaka, dok košarkaš beogradskih “crveno – bijelih” Branko Lazić dodaje:

“Moraćemo borbeno u ovaj meč, sa puno energije kao i uvek, ali uz sve to svakako želimo da produžimo intervale dobre igre u odnosu na treću utakmicu i ispravimo i korigujemo neke stvari iz prethodnog duela.“

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

Back to top button