KOŠARKA

Novi šok za Srbiju: Nedović ne igra u kvalifikacijama za Olimpijske igre

Nemanja Nedović neće biti na raspolaganju Igoru Kokoškovu za dolazeći kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre.

Razlog je to što još uvijek nije u dobroj formi poslije povrede i korona virusa od kog još osjeća posljedice.

Ukoliko se Srbija plasira na Olimpijske igre, Nedović bi tada mogao da pomogne već formiranom timu “orlova” ukoliko za to bude potrebe.

– Bio sam u stalnom kontaktu sa Igorom i doktorima. Objasnio sam im situaciju iz aprila i maja, tada nisam trenirao. Nisam mogao ništa da radim. Sada je bolja situacija, ali opet moram da mirujem, ne smijem da treniram. I kada se oporavim skroz, biće mi potrebno da se malo po malo vratim u sport. Zglob ću da sredim, ali ovo je druga stvar. Dogovorili smo se da preskočem kvalifikacioni turnir zbog zdravlja, pa ćemo vidjeti da li ću biti spreman za Olimpijske igre. Vidjećemo poslije 4. jula šta ćemo, da li ću biti potreban. Igor zna moje kvalitete – rekao je Nedović gostujući u emisiji “U obruču”, prenosi Blicsport.

On nije bio dio nacionalnog tima ni na nedavno okončanom Akropolis kupu.

– I danas osjećam posljedice poslije aprila. A imam 29 godina, pazim šta jedem i pijem, sportista sam. I znam mnogo slučajeva gdje se osjećaju te posljedice. Sve to utiče na brojne sportiste koji razmišljaju da li da se posvete reprezentativnim obavezama – objasnio je Nedović.

(Srpskainfo)

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button