KOŠARKANBA

„Neki su otpisivali Krisa Pola – to su besmislice!“

Košarkaši Finiks Sansa poveli su 1-0 u finalnoj seriji NBA plej-ofa, a najbolji u redovima tima iz Arizone bio je iskusni plejmejker Kris Pol, koji je u dosadašnjim nastupima u doigravanju često doživljavao velika razočaranja. Organizator igre je rekao da se ne obazire na to i da se samo koncentriše na sljedeći meč koji ima pred sobom.

Pol je meč završio sa 32 poena (12/19 iz igre), 9 asistencija i 2 izgubljene lopte za 37 minuta na parketu.

– Nevjerovatno je kada razmišljam šta se sve dogodilo otkad sam došao u ligu do danas. Zahvalan sam što sam ovdje gdje sam i srećan sam što imam ovu priliku. Bio sam koncentrisan na utakmicu i nisam mnogo obraćao pažnju na priče oko meča. Pokušavam da budem u trenutku. Utakmica koja slijedi je najbitnija utakmica sezone. Moram da se postaram da svi momci ostanu koncentrisani – izjavio je poslije utakmice 36-godišnji Kris Pol.

– Neki su otpisivali Krisa, ali Kris Pol ne može nikada da se otpiše – pogledajte samo šta je sve postigao na terenu. Kada čujem takve stvari, znam da su to potpune besmislice. On treba da dobije platu sve i da ne odigra nijednu utakmicu više za nas. Samo njegovo prisustvo je toliko značajno. On pokreće tim, vodi nas iz dana u dan. Činjenica da ga imamo u svlačionici mnogo znači, a da ne govorim o tome šta radi na terenu. On nas nosi na viši nivo – rekao je Polov saigrač Devin Buker, koji je u mnogim izjavama potencirao da popularni CP3 često ima ulogu njegovog mentora.

Naredni meč serije na programu je u noći između četvrtka i petka, takođe u Finiksu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 예능 다시보기
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button