FUDBAL

Zasjenila zanosnim oblinama: Mis Evropskog prvenstva ostavila sve bez daha VIDEO, FOTO

Marta Barcok je dobro poznata širom fudbalskog svijeta, a ponovo se našla u centru pažnje i to na sinoćnom meču na Vembliju.

Atraktivna navijačica iskoristila je priliku da “skokne” na Vembli i uživo pogleda polufinale Evropskog prvenstva između Italije i Španije.

Mis EVRO iz 2016. godine pojavila se na tribinama u atraktivnoj kombinaciji, gdje je veliku pažnju privukao njen bujni dekolte.

Marta Barcok je ime poznato širom fudbalskog i navijačkog svijeta jer je proglašena za mis Evropskog prvenstva iz 2016. godine, kada je bodrila svoju zemlju u Francuskoj gdje je Poljska ispala u četvrtfinalu od Portugala.

Nedugo zatim, samo nakon dvije godine, ova djevojka se našla i u Rusiji.

– I ovde u Rusiji, kamera me stalno prati. Gdje god se pojavim, svi žele da se fotografišu sa mnom. Ne smeta mi ta popularnost i veoma mi se sviđa. Donekle sam i zahvalna s obzirom na to da na stadionu bude 50.000 ljudi, a kamera fokusira mene – rekla je Marta prije dvije godine u razgovoru za Telegraf.

Sigurno je da je i ove godine bila jedna od osoba koju su kamere na stadionima najviše pratile, jer je ona već na svom Instagramu objavila mnoštvo slika.

Video možete pogledati OVDJE.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button