FUDBAL

Levandovski sa suprugom vježba jogu i izvodi “vratolomije” FOTO

Dok se u medijima nagađa o budućnosti Roberta Levandovskog, sjajni napadač Bajerna s porodicom odmara na Majorci, gdje se na poseban način, praktikujući akro jogu, sprema za novu sezonu.

Riječ je o disciplini koja kombinuje elemente akrobatike i joge, rade je najmanje dvije osobe, pri čemu je jedna baza a druga, koja ima manje kontakta s tlom, letač.

Supruga poljskog napadača, Ana, objavila je na društvenim mrežama fotografiju dok izvode vježbe akro joge na plaži na Majorci, što je dio kondicijskog plana Levandovskog, a poznati par je prilikom izvođenja “vratolomija” stigao razmijeniti i nježnosti.

Robert i Ana u braku su od 2013. godine, a ovih dana odmor provode sa svojim kćerima Klarom i Laurom na Majorci, čekajući da se napadač pridruži pripremama Bajerna.

Supruga zvijezde Bayerna ne samo da trenira s njim, već je zadužena i za njegov prehrambeni plan, a sudeći prema tome u kakvoj formi Poljak igra svih ovih godina, nema sumnje da se pokazala kao vrhunski “trener”.

Prošla sezona je bila još jedna izvanredna za 32-godišnjaka koji je u 39 nastupa postigao 47 golova.

Njegov ugovor ističe 2023. godine i u Njemačkoj se špekulisalo da je željan novih izazova, ali zasad nema konkretnih naznaka da bi mogao napustiti Bajern.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: these details
  2. Povratni ping: mushrooms bc
Back to top button