FUDBALTRANSFERI

Vlahović odgovara: Potpisaću novi ugovor kada mi klub ponudi isti

Čudne stvari se dešavaju u Fjorentini. Dok uprava kluba izjavljuje kako želi svim silama da zadrži Dušana Vlahovića, sam fudbaler je dao povoda da se razmisi da li je to baš tako.

Iza njega je sjajna sezona u kojoj je bez sumnje bio najbolji pojedinac u ljubičastom dresu, privukao je interesovanje mnogih klubova, ali predsjednik kluba Roko Komiso govorio je da ga neće pustiti ispod 60 miliona evra, istakavši da je srpskom napadaču ponuđen novi ugovor prema kome bi znatno više zarađivao. Međutim, sada se postavlja pitanje o istinitosti Komisovih riječi.

Naime, tokom jučerašnjeg ćaskanja sa navijačima neko od njih je, kako to već ide, dobacio upitno Vlahoviću kada će da produži ugovor sa klubom, na šta je on odgovorio: „Kada mi ponude novi ugovor“.

Čudne stvari se dešavaju u Firenci, od toga da je Komiso smjenjivao i vraćao trenere bez neke pretjerane logike, do najave pohoda na Evropu, da bi se u jednom trenutku klub borio za opstanak, pa sada i ovih riječi Dušana Vlahovića koje upućuju da se taj niz nastavlja.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button