FUDBAL

Katai: Imamo kvalitet da prođemo Kairat, pokazaćemo to

Smatram da imamo kvalitet da prođemo Kairat i da ćemo to pokazati u srijedu, izjavio je fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai.

Crveno-bijeli u srijedu od 20.30 sati očekuje revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Kairata, a u prvom meču izgubili su 2:1.

– Smatram da imamo kvalitet da prođemo Kairat i da ćemo to pokazati u srijedu. Riječ je o dobroj ekipi, ali svi uspjesi koje smo postizali prethodnih godina govore u prilog tome da Crvena zvezda ima kvalitet da se takmiči sa najboljim timovima u Evropi. Moram da istaknem da je uživanje igrati pred navijačima, zaista je bilo fenomenalno protiv Vojvodine i Mladosti i potrebna nam je podrška. Kada vidimo što ispunjenije tribine, mnogo nam je lakše da igramo – rekao je Katai za klupski sajt.

Jasno je da još uvijek nismo u pravoj formi koja se od nas očekuje, ali vjerujem da nam fali samo malo da je dostignemo, smata Katai.

– Treba dobro da uđemo u meč sa Kairatom i poslije vjerujem da neće biti problema. Ipak i ako se ne desi takav scenario, vjerujem da imamo kvalitet i da možemo da prođemo u narednu rundu kvalifikacija za Ligu šampiona. Nećemo srljati, to je sigurno, ali je možda baš ova utakmica trenutak od koga ćemo punom snagom krenuti u nove pobjede – zaključio je Katai.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button