FUDBALREGION

Natho: Važna pobjeda u Novom Sadu

Pobjedom u Novom Sadu, crno-beli su zadržali lidersku poziciju na početku nove sezone Superlige Srbije.

Golove za gostujući tim postigao je Bibars Natho, koji se ujedno osvrnuo i na skandiranje i podršku Vladimiru Stojkoviću sa tribina, kao i pjesmu saigrača upućenu doskorašnjem kapitenu crno-belih, koja se orila iz svlačionice.

– Prije svega bih mu poželio sreću. Svi ga mnogo volimo, a meni posebno znači, jer mi je dosta pomogao kad sam došao u klub. On je ovde legenda, želimo mu sve najbolje.

Do pobjede nad Vojvodinom rezultatom 2:0, ekipa Partizana došla je Nathovim golovima, a on ističe da je to veoma važna pobjeda:

– Teško je igrati na ovom stadionu, a i protivnik je težak. Dvije utakmice zaredom igramo ovdje i pobjeđujemo u gostima, fantastičan način da započnemo sezonu.

U četvrtak 29. jula, ekipu očekuje revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencije protiv Dunajske Strede. Cilj ostaje isti, prolazak u grupnu fazu ovog takmičenja.

– Moramo početi sezonu na najbolji mogući način. Želimo da igramo u Evropi, to je veoma važno za klub i daćemo sve od sebe da tako bude – poručuje Natho.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: unicvv alternative
Back to top button