EUROKUPOVIFUDBAL

VLASENICA, TESLIĆ, VIŠEGRAD Zvezda juri minus protiv Kairata na krilima podrške mališana FOTO

Fudbaleri Crvene zvezde biće večeras lišeni pomoći navijača, ali će se sa tribina „Rajka Mitića“ čudi pjsema malih navijača. Naime, UEFA je odlučila da na revanš utakmicu drugog kola Lige šampiona protiv Kairata mogu dječaci i djevojčice do 14 godina. Mnogi od njih zaputili su se u toku dana iz Republike Srpske prema navečem stadionu u Srbiji, a među najbrojnijim bili su Vlaseničani.

– Na poziv našeg najvećeg kluba, pedesetak naših najmlađih članova, večeras će biti na tribinama stadiona „Rajko Mitić“ i bodriti Zvezdu do pobjede. Zvezda je pozvala mlade navijače iz Srbije i Republike Srpske da dođu na ovaj meč, i, naravno, rado smo prihvatili njihov poziv. S obzirom da mi imamo i odličnu saradnju sa našim Fudbalskim klubom Vlasenica, prijavljivanje je išlo preko njih, pa na utakmicu ne idu samo navijači Zvezde, nego i nekih drugih klubova, ali nama to ne smeta. U pratnji je desetak starijih, roditelja i ljudi iz Udruženja navijača – istakao je Nenad Lelek, predsjednik vlaseničkog Udruženja navijača Crvene zvezde.

Petnaestogodišnja Ana Mišić srećna je što je dočekala jedan pravi navijački odlazak na utakmicu.

– Godinama čekamo da napravimo Zvezdino veče i da putujemo zajedno na neku utakmicu, i sad nam se bar jedna želja ispunjava. Vjerujem da će naš klub pobijediti, a nadam se da ćemo imati priliku da upoznamo neke od Zvezdinih igrača. Ja bih najviše voljela da upoznam Miloša Degeneka, jer sam prošle godine, s njim razgovarala putem zum aplikacije – priča Ana koja je dres u kome je krenula na utakmicu dobila kao sedmogodišnja djevojčica.

I na zvaničnoj stranici Crvene zvezde stavljen je kolaž fotografija iz svih krajeva grupa malih navijača Republike Srpske i Srbije, pa nema sumnje da će „crveno-bijeli“ imati podršku u nastojanjima da nadoknade 1:2 iz prvog meča.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button