VATERPOLO

“Opasna je rabota igrati se sa srpskim inatom”

Ne treba se igrati sa srpskim inatom, pokazalo se mnogo puta kako to ispadne, videli ste kako je bilo u tenisu sa Novakom. Ne isplati se ta rabota.

Rekao je ovo kapiten srpskih vaterpolista Filip Filipović poslije pobjede protiv Španije (10:9) i plasmana u finale Olimpijskih igara u Tokiju.

– Pokazali smo po koji zna put timski duh i veru do kraja u uspeh. Ovo nije iznenađenje i ovo je samo pokazatelj da i kad su neke okolnosti protiv vas, kad verujete do kraja, kad verujete u svog saborca, uz veru u Boga sve može da se desi – rekao je Filipović.

On je dodao da će ekipa na isti način igrati i finale protiv Grčke.

– Nije gotovo, treba ovu utakmicu zaboraviti što pre, treba se relaksirati, opustiti, isplivati, regenirasati do prekosutra. Sledeća utakmica je najbitnija i sve staje u naredna 32 minuta. Jako je emotivno, prošli smo jedan jako težak period, cela ova generacija se praktično i nismo mogli da poželimo bolji oproštaj od finala Olimpijskih igara – dodao je i posebno se zahvalio mlađim igračima.

– Hvala mladima koji su nas “pogurali” po zna koji put, hvala Mandiću, Jakšiću, Rašoviću, Ranđeloviću, momcima na kojjma ostaje sve ovo. Hvala im, jer bez njih ne bismo mi došli do izražaja – zaključio je Filipović.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: Buy magnum research guns
Back to top button