VATERPOLO

Delfini se bore za zlato “Dejan Savić je pobjegao, ne radujemo se”

Vaterpolisti Srbije igraće sa Grčkom za olimpijsko zlato u Tokiju.

Nikola Kuljača, bivši golman naše reprezentacije, bio je gost TV Prva u Jutru i pričao je o velikoj pobjedi nad Španijom u polufinalu.

Kuljača je uvjeren da se najviše pitaju “delfini”.

– Dug je turnir, traje od početka do kraja Igara. Zadržati fokus je najvažnije, biti najbolji kada je potrebno je nešto što mogu pravi šampioni. Dizali smo formu, izgubili od Španije, a onda smo ih dobili posle duže vremena. Tek sledi najbolje – rekao je Kuljača za Prvu.

Meč protiv Španaca obilovao je velikom sudijskom greškom na štetu Srbije, poslije čega su naši vaterpolisti davali emotivne izjave, ispred svih Dušan Mandić.

– Ovako se ne radujemo. Dejan Savić je pobjegao. Otišao je da se ne bi slavilo. Ne radimo to dok se ne završi turnir. Izliv emocija bio je fantastičan, ali apsolutni fokus je na finalu – rekao je.

Slijedi meč sa Grcima za zlato…

– Dobili smo ih na poslednja dva velika takmičenja, ali nisu bile borbe za medalje. Grci igraju dopadljiv vaterpolo, akcenat im je na odbrani i samo šest golova primaju u proseku po meču. Biće teško finale, ali samo se mi pitamo. Momci su došli po zlatnu medalju – zaključio je.Finale je na programu u nedjelju sa početkom u 9.30.

(B92)

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

3 Comments

  1. Povratni ping: animal face strain
  2. Povratni ping: zweefparasol 400
Back to top button