FUDBAL

Trener Kluža pred meč sa Crvenom zvezdom: Da pokažemo da je 4:0 bilo slučajno

Trener Kluža Marius Šumudika pred revanš sa Crvenom zvezdom traži od svojih igrača kvalitetniji nastup nego onaj koji su prikazali u Beogradu.

Tada su predstavnici rumunskog šampiona izgubili 4:0, a da bi prošli u grupnu fazu Lige Evrope on smatra da Kluž mora da pokaže da je to bila slučajnost.

– Sve što treba da dokažemo je da je prvi meč bio slučajnost. Oni koji izađu na teren, moraju da dokažu tu slučajnost i da taj rezultat nije pravi pokazatelj razlike između nas i Crvene zvezde. Moraju da pokažu da su ujedinjena grupa i da mogu da obrišu sunđerom sve što se desilo. Moramo da mislimo da počinjemo od 0:0. Da zaboravimo prvi meč, da uradimo sve što je do nas da pobijedimo – kaže trener Marius Šumudika koji kaže da će Kluž igrati napadački u revanšu.

– Neke individualne greške smo napravili na gostovanju jer ne smatram da je tolika razlika između Zvezde i nas. Mislim da je četiri gola razlike pretjerano. Imali su pet šuteva u gol od kojih su četiri ušla. Dešava se to u fudbalu. Zbog slike rumuskog fudbala mi smo u obavezi da damo sve od sebe. Bilo da pobijedimo, izgubimo ili odigramo nerješeno – dodaje Šumudika.

Kluž i Zvezda igraju u rumunskom gradu Kluž Napoka u četvrtak od 20 i 30.

(Sport Klub)

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 토렌트 사이트
Back to top button