FUDBAL

Piksi nakon ubjedljive pobjede “Raduje me igra, ne zanima me Portugal”

Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi iznio je utiske poslije prijateljskog meča protiv Katara (4:0).

Srbija je slavila ubjedljivo protiv Katara u mađarskom Debrecinu i spremna je za predstojeća dva meča u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Bio je zadovoljan poslije pobjede.

– Rezultat je dobar za Katar, mislim da je mogao još koji gol da se da. Kao što sam rekao, pobeda ili bilo koji rezultat neće promeniti naša razmišljanja u odnosu na ono što se očekuje protiv Luksemburga i Irske. Zadovoljan sam, pre svega, jednim kolektivnim duhom, bilo je dosta lepih akcija, dosta trke i pametne igre, što me raduje. Rezultat, objektivno, ne tako bitan. Idemo dalje – rekao je Stojković.

Iako je Vlahović bio najbolji, nije hteo nikoga da izdvaja.

– Ne samo on, već su i ostali pokazali tu dozu ozbljnosti. Rekao sam im da ovo nije utakmica sa takmičarskim značajem, ali opet je dosta važna. Šansa da se pokaže ozbiljnost, profesionalsnost i da našim ljudima pokažemo da smo spremni da se borimo, izgaramo, trčimo iz minuta u minut. Golovi su posledica kvaliteta – rekao je on.

Pobjeda Portugala u nadoknadi ga ne zanima.

– Sada sam to čuo i ne zanima me šta se događa tamo. Očigledno je da su imali dosta sreće, ne znam kakva je utakmica bila. Sve u svemu, zanima me samo Srbija – zaključio je Stojković.

(B92)

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button