BIHFUDBAL

Borac spreman za Slobodu: Pobjeda na „Tušnju“ bila bi veliki iskorak

Fudbaleri Borca sutra gostuju Slobodi, najprijatnijem iznenađenju dosadašnjeg dijela prvenstva, ali se nadaju da mogu upisati drugi ovosezonski trijumf.

Tokom reprezentativne pauze šef struke Nemanja Milajnović je dodatno upoznao ekipu koja je nekoliko dana provela na Balkani, te odigrala dva meča. Prvo je u prijateljskom savladana Sloboda sa 2:0, pa je u prvoj rundi Kupa Srpske pao Proleter u Tesliću (5:1). Ipak, desile su se i pomalo nepčekivane kadrovske promjene, pa su ekipu napustili defanzivci Siniša Dujaković, Dejan Uzelac i Đorđe Ćosić. Uprava kluba odmah je reagovala i dovela Strahinju Bošnjaka.

– Zajednička je odluka, ta stranica je završena. Šta se desilo, desilo, okrenuli smo fokus prema Slobodi i narednom periodu – nije želio Milajnović da se vraća na odlazak trojice iskusnih igrača.

Vezni igrač Banjalučana Dejan Meleg smatra da će maksimalan angažman i fokusiranost biti ključni za dobru utakmicu na “Tušnju”.

– Sloboda ima izuzetnu ekipu, pogotovo kad igraju na domaćem terenu, ali daćemo maksimum. Dosta smo radili prethodnih dana, moramo da budemo maksimalno fokusirani svih 90 minuta. Svaki meč idemo na pobjedu i nadam se da ćemo uspjeti da pružimo dobru partiju u Tuzli – rekao je Meleg.

Premijer liga, osmo kolo, petak: Velež – Sarajevo (20.00). Subota: Leotar – Zrinjski (16.30), Radnik – Tuzla siti (19.00), Sloboda – Borac (21.00). Nedjelja: Rudar Prijedor – Posušje (16.30), Široki Brijeg – Željezničar (21.00).

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

Back to top button