FUDBAL

RUDAR UBJEDLJIV Jakupović: Raduje nas sve bolja forma

Rudar Prijedor je ostvario prvu pobjedu na domaćem terenu. Ostvarili su gotovo dvostruki trijumf protiv Posušja.

Naime, osim što su osvojili tri veoma važna boda, Prijedorčani su nanijeli težak poraz 3:0 direktnom rivalu u borbi za opstanak.

Sjajnu polusezonu igra Demir Jakupović. Fudbaler Rudara prvi je zatresao mrežu rivala a ističe da će novi trijumf puno značiti njegovom timu.

– Iskreno nismo očekivali da ostvarimo ovako ubjedljiv i siguran trijumf. Posušje je odigralo nekoliko veoma kvalitetnih mečeva, a uspjeli smo relativno lako da ih savladamo. Ono što nas raduje je da nam forma raste. Među najefikasnijim smo ekipama u ligi, stvaramo dosta šansi i možemo da budemo zadovoljni u potpunosti ovom partijom. Kontrolisali smo meč, osvojili važne bodove i stekli prednost u odnosu na Posušje – istakao je Jakupović.

Igrač Rudara navodi da sad ekipa može da igra puno rasterećenije.

– Za nas je svaki bod važam. Slijedi nam duel protig Zrinjskog gdje možemo da idemo rasterećeni a onda opet veoma važne utakmice protiv Leotara i Radnika. Raduje nas dobra forma i efikasnost tako da optimistično gledamol na kraj ovog prvog ciklusa i vjerujemo da možemo da ostvarimo dobar bodovni saldo – dodao je Jakupović.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 토렌트
Back to top button