EUROKUPOVIFUDBAL

Nestvarna tetovaža Šerifovog junaka: Sanjao Ligu šampiona, a onda srušio Real

Fudbalski svijet kasno sinoć je sa nevjericom ispratio kako Sebastijan Til iz Luksemburga u 90. minutu utakmice na “Santjago Bernabeuu” postiže pobjednički gol za Šerif protiv Reala.

Malo ko je smio da se opkladi da će gostujući tim napraviti jednu od najvećih senzacija u Ligi šampiona od kako ona postoji. Ipak, život piše bajke, a Šerif je za kratko vrijeme ušao u srce mnogih navijača širom Starog kontinenta. Moldavci se nalaze na prvom mjestu u svojoj grupi sa maksimalnim učinkom u prva dva kola, pošto su prethodno uspjeli da savladaju i Šahtjor.

Prvi među jednakima i strijelac pobjedničkog gola, Sebastijan Til iza sebe ima i zanimljivu životnu priču. Naime, on je kada je bio znatno mlađi na svojoj nozi istetovirao sebe kako razmišlja o trofeju Lige šampiona, sa sve zastavom Luksemburga, na terenu jednog od evropskih velikana.

Želja mu je bila da jednoga dana zaigra u elitnom takmičenju, a to mu se i dogodilo prije dvije sedmice. A juče ne samo da je ostvario dugogodišnju želju, već se sasvim izvjesno upisao u istoriju Šerifa, postigavši fenomenalan pogodak za trijumf svog tima. Moldavski šampion sada već može da sanja i o plasmanu u narednu fazu takmičenja.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

Back to top button