EUROKUPOVIFUDBAL

Nestvaran preokret Junajteda, Ronaldo čuva Solskjera

Fudbaleri Mančester Junajteda pobijedili su Atalantu poslije velikog preokreta rezultatom 3:2 u trećem kolu grupe F Lige šampiona.
“Crveni đavoli” su gubili sa 0:2 na poluvremenu, ali su u nastavku postigli tri gola, uključujući i pobjedonosni Kristijana Ronalda u završnici.
I drugi trijumf Junajteda u elitnom takmičenju ove sezone viđen je poslije dramatičnog preokreta. Ponovo je čovjek odluke bio Ronaldo. U prošlom kolu je savladan Viljareal pogotkom Portugalca u nadoknadi (2:1), a sad je Kristijano u 81. minutu stavio pečat na još jednu noć za pamćenje krcatog “Old Traforda” i skok na prvo mjesto tabele sa šest bodova.
Veliko je pitanje kakva bi bila sudbina Ole Gunara Splskjera da Markus Rašford, Hari Megvajer i na kraju Ronaldo nisu nadoknadili golove Marija Pašalića u 15. i Meriha Demirala u 29. minutu.
Viljareal je propupteno na “Old Trafordu” nadoknadio u Bernu gdje je sa 4:1 ispratio Jang Bojse.
U grupi E Barsa je nekako slomila otpor Dinama iz Kijeva sa 1:0, dok je Bajern nastavio da gazi pobijedivši Benfiku sa 4:0 u Lisabonu.
Čelzi je istim rezultatom bio bolji od Malmea, dok je Juventus kasnim golom Dejana Kuluševskog slavio u Sankt Peterburgu i zadržao maksimalan učinak.
U grupi H Salcburg je sa 3:1 pobijedio Volfsburg, dok su Lil i Sevilja odigrali meč bez golova.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button