EUROKUPOVIFUDBAL

„Ako nekad riješite da kritikujete CR7, pogledajte ovaj meč“

Menadžer Mančester Junajteda Ole Gunar Solšer kaže da je sve vrijeme bio uvjeren da će njegov tim pobijediti Atalantu, uprkos tome što je na poluvremenu gubio sa 2:0.

Crveni đavoli su slavili poslije velikog preokreta sa 3:2 na Old Trafordu u trećem kolu Lige šampiona.

– Na poluvremenu sam rekao momcima da samo postignu sljedeći gol. Da, ako to urade, sigurno pobjeđujemo. Bilo je bitno samo da ne primimo više nijedan pogodak, znao sam da ćemo u tom slučaju trijumfovati – ističe Solšer.

Italijani su u prvom dijelu postigli dva gola iz dvije prilike, dok je Junajted propustio nekoliko šansi.

– Bili smo dobri i u prvom poluvremenu. Samo što nismo koristili šanse, dok oni jesu dvije praktično ni iz čega. Ipak, ni u jednom momentu nismo prestali da vjerujemo. To je jednostavno navika ovog kluba. I navijači su odradili svoj dio posla. Bodrili su nas i kad nije išlo. Naše tribine su najbolje na svijetu.

Odlučujući pogodak postigao je Kristijano Ronaldo u 81. minutu. Prethodno su strijelci bili Markus Rašford i Hari Megvajer.

– Ako neko nekad pomisli da kritikuje Ronalda, neka samo pogleda ovu utakmicu. Vidjeće koliko se trudio sve vrijeme. Svuda ga je bilo. Važni su i golovi Harija i Markusa. Naročito je Hari instiktivno reagovao, zato što se od njega pogoci i ne očekuju – poručuje Norvežanin.

Junajted na čelu grupe F ima šest bodova. U četvrtom kolu gostuje Atalanti, koja je ostala na tri.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button