EUROKUPOVIFUDBAL

STANKOVIĆ IZNENADIO Četvorica u zadnjoj liniji, Srnić uz Sanoga

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković iznenadio je sa sastavom za meč sa Mitjilandom (18:45). Umjesto očekivane postave sa trojicom štopera, što je donosilo rezultate na ranijim gostovanjima, odlučio se za klasičnu četvorku u defanzivi.

Na golu je Borjan, u odbrani su Gobeljić, Dragović, Degenek i Rodić, odmah ispred Sanogo i Srnić, nešto ofanzivniji Kanga, Falko i Ivanić, dok je Ben usamlje u napadu.

Fudbaleri Crvene zvezde igraju u Danskoj protiv Mitjilenda u 3. kolu F grupe Lige Evrope. Šampion Srbije ima šansu da novim dobrim rezultatom zakorači ka evropskom proleću.

Do sada ima maksimalnih šest bodova, zahvaljujući pobjedama nad Bragom (2:1) i Ludogorecom (1:0), pa bi sa novom bio u jakoj dobroj poziciji.

Međutim, posao neće biti nimalo lak, iako lider danskog prvenstva ima samo jedan bod na kontu iz dva meča.

Mitjiland je u formi, uz remi sa Ludogorecom, ima četiri trijumfa u posljednje vrijeme, među kojima je i nad Kopenhagenom, a duel sa Zvezdom vidi kao popravni ispit.

Pored toga „crveno-bijeli“ imaju kadrovskih problema i za ovaj susret ne računaju na Aleksandra Kataija, Milana Pavkova i Rišaira Živkovića.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 토렌트
Back to top button