FUDBALREGION

DRVARČANINU NOVI UGOVOR Zvezda do penzije čuva Rodića

Drvarčanin Milan Rodić potpisaće novi ugovor sa Crvenom zvezdom naredne sedmnice. Sjajni bek stigao je u redove aktuelnog šampiona Srbije u ljeto 2017. godine i od tada je nezamjenjiv dio generacije koja je pomjerila granice srpskog fudbala.

Brzo je postao jedan od najvažnijih šrafova u mašineriji Vladana Milojevića, a potom i Dejana Stankovića. Sa Milanom Borjanom i Markom Gobeljićem čini trio koji je nanizao četiri titule i sakupio svih pet sezona u “crveno-bijelom” dresu od povratka kluba na veliku međunarodnu scenu.

Dugo već klub pokušava da mu pronađe igrača koji bi mogao adekvatno da ga zamijeni i rastereti konstantnog igranja, ali ne uspijeva u tome. Pominjalo se da je došlo do zasićenja zbog kog je Rodić tražio transfer, s obzirom na to da mu aktuelni ugovor ističe narednog ljeta, mogao je 30-godišnji defanzivac tokom zime slobodno da pregovara o novom angažmanu, ali je po svemu sudeći izabrao ostanak u Beogradu do kraja karijere.

Rodić je rođen u Drvaru 2. aprila 1991. godine, a kao dvogodišnji dječak sa porodicom je preselio u Beograd. Fudbal je počeo da trenia u OFK Beogradu iz koga je 2013. godine prešao u Zenit. Bio je na pozajmici u Volgi, a potom igrao za Krila Sovjetov, prije nego što se vratio u srpski fudbal i započeo najbolji period u karijeri.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 티비위키
Back to top button