BIHFUDBAL

Kruniću Kup sporedna stvar, Miljanović bi da prekine seriju remija

Fudbaleri Leotara i Borca sutra (14.30) će odmjeriti snage u osmini finala Kupa BiH. Biće to treći duel dva tima ove sezone, a  oba pethodna završila su 1:1.

S obzirom da se najmasovnije takmičenje igra na jedan meč sutra će na “Policama” morati da bude pobjednik, pa makar i poslije izvođenja penala. Trener domaćih  Branislav Krunić kaže da će šansu dati igračima koji su manje igrali ove sezone, te da je igranje na dva fronta zahtjevno za njegov tim.

– Kup je specifičan. Ekipe koje imaju široke rostere imaju prednost. Nama je osnovni cilj opstanak u Premijer ligi, tako da u Kupu nemamo neke ambicije. Ovu utakmicu ćemo iskoristiti da šansu damo mlađim igračima i onima koji imaju manju minutažu. Takođe, igraće i oni koji zbog kartona ne mogu da putuju u Tuzlu, a imamo i dosta povrijeđenih poput Milovića, Đurića, Zeca…. – rekao je Krunić koji neće moći da sjedi na klupi zbog crvenog kartona koji je dobio protiv Slobode.

Borac je u seriji od četiri remija sa istim rezultatom 1:1, pa će danas pokušati da započne seriju pobjeda.

– U Kupu nemamo pravo na popravni. Zato mormao da ispravimo greške koje su nam se dešavale u minulim utakmicama i učinimo sve da izborimo prolazak dalje. Leotar nismo uspjeli da savladamo prije desetak dana, ali znamo gdje smo griješili i šta možemo bolje da uradimo. Zato sam optimista – rekao je trener Borca Nemanja Miljanović.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

4 Comments

  1. Povratni ping: Buy Guns online
  2. Povratni ping: KIU
Back to top button