EVROPSKE LIGEFUDBAL

RUNI UZ SOLSKJERA Igrači zarađuju milione, a neće da trče

Mačester junajted nalazi se u velikoj rezultatskoj krizi iz koje se trenutno ne nazire izlaz.

„Crveni đavoli“ dobro su uzdrmani nakon serije neuspjeha, a posljednjih dana na „Old Trafordu“ vlada alarmantno stanje i najviše strukture kluba pokušavaju da nađu rješenje koje bi konačno pokrenulo ekipu. Junajted dugo vremena igra daleko ispod svojih standarda, a proslavljeni napadač ovog kluba Vejn Runi, smatra da je glavni razlog tome nedovoljno zalaganje igrača koji pružaju mnogo manje od onoga što se od njih očekuje.

-Mislim da bi igrači trebalo da se zapitaju i pogledaju. Prelako je da menadžer preuzme sve na sebe dok su oni plaćeni velikim novcem da rade svoj posao, a mislim da ga ne rade dobro. Na igračima je velika odgovornost. To su fudbaleri svjetske klase, igraju za reprezentacije, a klub kao što je Mančester junajted zahtijeva više. Mora da ih zaboli kada izgube utakmicu, rekao je Runi i odmah se nadovezao:

-U Junajtedu su ogromni zahtjevi i veliki pritisak. Vidim previše igrača koji ne žele da trče nazad, koji neće da igraju odbranu, koji neće da daju sve što je potrebno. A to nije prihvatljivo. Da li hoćete da mi kažete da je za sve to kriv menadžer? Ili su krivi igrači? Ne znam – istakao je proslavljeni golgeter.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: join illuminati
  2. Povratni ping: Full Post
Back to top button