KOŠARKAREGION

Obradović pred FMP: Navijači, dođite i podržite ove mlade momke

Košarkaši Partizana dočekuju FMP u meču sedmog kola ABA lige, koji se igra od 19:00.

Partizan je neporažen do sada i u ABA ligi i u Evrokupu, ali im u goste stiže FMP koji je u sjajnoj formi.

Tim iz Železnika ostvario je pet uzastopnih pobjeda u ABA ligi.

Nakon velike pobjede protiv Huventuda, ekipa Partizana je u četvrtak počela sa pripremama za subotnji duel pred koji je trener crno-belih, Željko Obradović, izjavio:

– Igramo protiv tima koji je u izvanrednoj seriji. Pet poslednjih utakmica u ABA ligi su dobili, i ne samo to što su dobili, nego igraju zaista dobru košarku. Mi moramo da se vratimo na nivo odbrane koji nas je krasio sve ove utakmice. Da imamo volju i želju kakvu smo pokazali na poslednjoj utakmici protiv Huventuda. Od prve do poslednje sekunde da cenimo svaku loptu, da igramo pametnije u napadnu nego što smo to činili čak i veći deo utakmice protiv Huventuda i to bi bilo to. Još da pozovemo naše navijače da dođu i podrže ove mlade momke – poručio je Obradović.

Centar, Balša Koprivica pred sutrašnji duel kaže:

– Igraju u veoma dobrom ritmu tako da će biti veoma teška utakmica. Mislim da treba da imamo dobar pristup protiv ekipe koja je šuterski veoma kvalitetna. Mi kao ekipa rastemo iz utakmce u utakmicu. Poslednja utakmica nam je dosta pomogla jer smo je izvukli na kraju i iz nje imamo dosta toga da naučimo. Energiju koju imamo u defanzivi treba da prenesemo i na duel sa FMP-om – istakao je Koprivica.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: automated tests platform
  2. Povratni ping: hk guns
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button