BIHKOŠARKA

Petar Panić srušio Slobodu

Košarkaši Varde HE pobijedili su Slobodu 73 u Novom Gradu 75:73 u zaostalom meču drugog kola Prve lige Republike Srpske. Odlučujući poen za trijumf gostiju postigao je Petar Panić 1,8 sekundi prije kraja utakmice. Na drugoj strani šut Šertovića u posljednjoj sekundi utakmice završio je na obruču, tako da bodovi odlaze u Višegrad.

Sloboda je bolje ušla u meč i zahvaljujući prije svega Sergeju Babiću otišla na prvi odmor sa plus šest.

Ipak u drugoj četvrtini razigrao se kapiten gostiju Stanimirović i uz pomoć Tasića odveo svoje saigrače na poluvrijeme sa plus tri, bilo je 43:40 za Vardu HE.

Treći period igre bolje su otvorili gosti, koji su u par navrata imali i 12 poena prednosti. Sjajan je bio tada Bojan Bogdanović. Međutim, u drugom dijelu treće četvrtine proradio je Eman Petrović koji je u tom periodu igre postigao 13 poena i doveo svoj tim na minus četiri pred posljednjih 10 minuta igre.

Najefikasnijiu pobjedničkom timu bio je kapiten Nemanja Stanimirović sa 21 poenom, a Bojan Bogdanović je dodao 19, ali i 11 asistencija. Kod Slobode 73 prvo ime je bio Eman Šertović sa 20 postignutih poena.

U narednom kolu, predstojećeg vikenda Sloboda 73 gostuje Akademiji Borac, dok Varda HE dočekuje Rogaticu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button