EVROPSKE LIGEFUDBAL

„Biću srećan ako Klop potpiše doživotno sa Liverpulom“

Novi menadžer Aston Vile Stiven Džerard ne želi da razgovara o mogućnosti da u budućnosti preuzme Liverpul, klub u kojem se proslavio kao igrač, i ističe da je potpuno fokusiran na novi zadatak u Birmingemu.

Džerard je prije nekoliko dana imenovan za stratega Vile. Prva konferencija za medije donijela je pitanja o Liverpulu, gdje je proveo čitavu igračku karijeru.

– Ne mislim da je ova konferencija na kojoj treba da se priča o tim stvarima. Ne želim da govorim ni o jednom drugom klubu, samo o Aston Vili. Potpuno sam posvećen novom poslu, obećavam navijačima da ništa neće poremetiti moj fokus. Počastvovan sam što sam dobio šansu da vodim ovako veliki klub – rekao je doskorašnji strateg Rendžersa.

Uprkos tome, pitanja o Redsima su se nizala.

– Oni imaju trenera svjetske klase u Jirgenu Klopu. Ako on sad potpiše doživotni ugovor sa klubom, ja bih bio veoma srećan. Od starta sam sa njim u kontaktu, živimo u istom kraju, viđam ga često kad šeta pse. Rekao mi je da se veoma raduje mom dolasku u Premijer ligu i budućem duelu – dodao je Džerard.

Stivi Dži će sa Vilom gostovati Liverpulu 11. decembra u 16. kolu Premijer lige. Do tad ga čekaju dueli protiv Brajtona, Kristal Palasa, Mančester Sitija i Lestera.

Ekipa iz Birmingema posle 11. runde zauzima 16. mjesto sa 10 bodova.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: mushroom shop Colorado
Back to top button