BIHFUDBAL

U Dobrljin po tri boda, pa na pauzu

Optimizam u i oko Novog Grada ide i do nivoa euforije. Intervju prvog čovjeka Slobode Radio Novom Gradu u kojem je najavio juriš na Premijer ligu izazvao je dosta pažnje, ali u stručnom štabu crvenih fokusirani su isključivo na sutrašnju utakmicu posljednjeg jesenjeg, odnosno 17. kola Prve lige Republike Srpske.

– Posljednja utakmica u ovoj godini je pred nama i želimo da je završimo pobjedom i odemo na zasluženi odmor na najbolji mogući način. U goste nam dolazi ekipa Ljubića koja je u ovoj sezoni bolje partije pružala na domaćem terenu i koja svim ekipama može napraviti problem. Smatram da smo kvalitetniji tim i da ćemo to pokazati na terenu, te ostvariti pobjedu koja nas ostavlja u vrhu tabele, poručio je Duško Vranešević, trener Slobode.

Što se tiče igračkog kadra, Mateja Dodig nema pravo nastupa zbog crvenog kartona kojeg je zaradio na utakmici u Foči, a svi ostali igrači su spremni za sutrašnju utakmicu.

– Očekuje nas jako teška utakmica protiv dobre ekipe Ljubića, koja nakon trijumfa nad Tekstilcem u prošlom kolu sigurno neće doći sa bijelom zastavom u Novi Grad. Ostaje žal zbog utakmice protiv Sutjeske koju nismo pobijedili i tako izgubili šansu da prvi dio sezone završimo na prvom mjestu, što nam je bio prvobitni cilj. Ekipa maksimalno motivisano očekuje sutrašnji meč i želimo pobjedom završiti jesenji dio sezone. Pozvao bih naše navijače da dođu u što većem broju, da nam pruže podršku i da zajedno dođemo do pobjede, rekao je prvotimac Marin Samardžić.

Zbog radova na terenu stadionu Mlakve uzrokovanih lošim vremenskim uslovima i neuslovnog stanja, utakmica Sloboda – Ljubić igra se sutra u Dobrljinu (selo pored Novog Grada) na stadionu Šipad sa početkom u 13.00 časova.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button