BIHFUDBAL

Nekadašnji prvoligaš dobija pomoć FS RS

Delegacija Fudbalskog saveza Republiek Srpske na čelu sa predsjednikom Vicom Zeljkovićem danas je posjetila stadion i prostorije nekadašnjeg prvoligaša Omladinca iz banjalučkog naselja Lazarevo.

Klub koji je osnovan 1969. godine trenutno se takmiči u četvrtoj ligi grupa Banjaluka, a Zeljković je najavio da će pomoći akturlnom rukovodstvu koje je počelo da renovira svlačionice.

– Naselje koje ima skoro 30.000 stanovnika mora da ima klub koji će okupljati mlade, a da bi se to i desilo, mora da ima adekvatne uslove. Razgovarao sam sa čelnim ljudima Omladinca i oni su već započeli rekonstrukciju i adaptaciju svlačionica. Kada se ovaj projekat završi sigurno je da će ovdje biti mnogo više dječaka – rekao je Zeljković.

Predsjednik Omladinca Darko Manojlović je istakao da sada u klubu ima više od 150 članova svih uzrasta, te da bi broj bio dosta veći dda imaju bolje uslove. On se zahvalio čelnicima FS RS i izrazio nadu da će već na proljeće broj djece u omladinsskim kategorijama biti mnogo veći.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 방콕 스타킹
Back to top button