FUDBAL

Reprezentativac Srbije pred transferom karijere: Milan želi Nikolu Milenkovića

Pored Dušana Vlahovića, još jedan srpski reprezentativac i fudbaler Fjorentine nalazi se na meti brojnih evropskih velikana, a u pitanju je Nikola Mileković.

Najtiražniji sportski list u Italiji, “Gazeta delo Sport” prenosi da je Milan obnovio interesovanje za nekadašnjeg štopera Partizana i ovoga puta riješen je da ide do kraja!

“Rosoneri” odavno prate srpskog defanzivca, a nakon povrede Simona Kjera koji će morati na operaciju i dužu pauzu moraju hitno da popune rupu nastalu izostankom pouzdanog danskog štopera.

Razmatrana su brojna imena ali je izbor pao na popularnog Blekija za čiji će transfer, spekuliše se, Milan izdvojiti sumu od 15 miliona evra.

To je znatno manja suma od prvobitnih 40 miliona koliko je „Viola“ tražila za standardnog člana svoje odbrane, ali budući da Milenkoviću ugovor ističe u ljeto 2023. godine toskanski tim nema previse prostora za manevar.

Milan će sačekati izvještaj ljekara poslije Kjerove operacije, ali i meč posljednjeg kola grupne faze Lige šampiona sa Liverpulom na “San Siru” u kome će juriti prolazak u nokaut fazu elitnog takmičenja.

Ukoliko ostvare zacrtani cilj to će im obezbijediti dodatni budžet za pojačanja, a jedna od opcija “rosonera” je da povuku Matiju Kaldaru sa pozajmice u Veneciji.

(Srpskainfo)

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button