FUDBALREGION

SVI PALI NA ISPITU: Razočaran i Stanković i Delije

Remi fudbalera Crvene zvezde u večerašnjem prvenstvenom duelu protiv Radnika iz Surdulice na Marakani 1:1 donio je dosta razočarenja u Ljutice Bogdana 1a. Dejan Stanković, trener Zvezde smatra da ovako nešto ne smije da se dešava šampionu Srbije.

– Kad promašiš te šanse što si uspio da stvoriš, na kraju stigne kazna. Mislim da je uvijek teško igrati tu utakmicu poslije Evrope, ali smo mislili da je dovedemo do kraja. Dosta umora je bilo, i dalje je prisutan, ali to ne opravdava još jedan kiks. Izgubljena dva boda, trebalo je utakmicu da zatvorimo ranije. Dugo je prvenstvo, idemo dalje. Ovakve stvari ne mogu da se dešavaju Crvenoj zvezdi, pogotovo ne kod kuće. Nemam opravdanje i ne želim ga, svi treba da podijelimo odgovornost. Ovo ne smije da se dešava Zvezdi, kategoričan je Stanković.

Razočaranje na kvadrat. Nezadovoljni su i najvatreniji navijači Crvene zvezde, Delije uslijed saznanja da je na posljednji meč u kalendardskoj godini na Marakani došlo svega oko 2.000 ljudi. Malo, ako se zna da je ekipa Dejana Stankovića prije samo četiri dana ostvarila istorijski uspjeh, najveći posle Barija, plasmanom u četvrtfinale Lige Evrope.

Otud i transparent na sjevernoj tribini:

“Uspjeh čekan 30 godina proslavlja tvoja najvjernija publika. Danas je zvezdaštvo palo na ispitu“.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: Mexican mushroom spores,
Back to top button