FUDBALREGION

HOĆE LI DEKI U ITALIJU Milojević: Ne pregovaram sa Zvezdom

Uzburkali su pojedini švedski mediji, ovih dana, ionako trusno tlo na i oko stadiona “Rajko Mitić” tvrdnjom da se Miloš Milojević otisnuo iz Stokholma na pregovore sa ljudima iz Crvene zvezde.

Vijest nije tačna – potvrdio je mladi stručnjak ekskluzivno za “Sport klub”. Ljubazno se javio na poziv i stavio tačku na vijesti da bi uskoro mogao da zamijeni Dejana Stankovića.

– Ako postoji interesovanje Crvene zvezde, velika je to čast za mene. Ne znam, ipak, odakle izlaze i ko plasira te priče, pošto kontakte sa medijima nemam poslednjih deset dana. Ni srpskim, ni švedskim, ni norveškim… – u kratkoj formi poručio je Milojević, bez želje da se detalnije upušta u priče o mogućem povratku u Crvenu zvezdu.

Spekulacije da se sprema promjena na klupi Crvene zvezde podgrijala je vijest da se sa završetkom obaveza na domaćim terenima, Stanković odmah otisnuo se u Italiju. Čak je otkazao i ranije, za petak, dogovorene intervjue na stadionu “Rajko Mitić”

Posljednjih mjeseci, sa sjajnim rezultatima Hamarbija, ime Miloša Milojevića sve se glasnije pominjalo u pričama o potencijalnim trenerskim rješenjima poslije mandata Dejana Stankovića. Stručnjak iz Knjaževca, poslije sjajne serije rezultata na Islandu i u Švedskoj, prihvatio je Stankovićev poziv da zajedno “crveno-bijelima” obezbijedi nastavak šampionskog puta. U tome su dva poznanika sa predavanja u Centru za edukaciju FSS i uspjela… Poslije uspješne misije, Milojević je prošlog juna riješio da se vrati samostalnim poslovima, preuzeo Hamarbi i šampionat okončao na petom mestu… A, preuzeo je letos tim na 11. poziciji.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

3 Comments

  1. Povratni ping: get More Information
  2. Povratni ping: NKSFB Dave Bolno
  3. Povratni ping: h&k gun
Back to top button