FUDBAL

ZVEZDA SPREMA ZAMJENU Ako ode Borjan, dolazi reprezentativac Srbije

Situacija oko Milana Borjana i njegovog ostanka u Crvenoj zvezdi je posljednjih dana “utihnula”, a sada je pojavljuju informacije da bi, ukoliko do neželjenog rastanka ipak dođe, kapitena na golu šampiona Srbije mogao da zamijeni talentovani Mile Svilar.

Sredinom januara, vjerovatno ćemo dobiti konkretniji odgovor, a u slučaju da Borjan ipak napusti Marakanu postoji mogućnost da Zvezda krene u akciju dovođenja njegove zamene.

“Sportski žurnal” javlja da bi to mogao da bude novopečeni reprezentativac Srbije Mile Svilar koji trenutno nema minute u Benfici, a s obzirom da mu ugovor sa lisabonskim timom ističe na ljeto 2022. godine, ove informacije dodatno dobijaju na značaju.

“Žurnal” ističe da je čuvanje Borjana i dalje apsolutni prioritet za čelnike kluba, ali da se zbog nedavnih turbulencija na relaciji sa trenerom Dejanom Stankovićem i dalje sa blagom nesigurnošću gleda na status reprezentativca Kanade.

Što se tiče Svilara, novi predsednik Benfike Rui Košta je poručio da će sjesti za sto sa Srbinom kako bi razgovarali o produžetku saradnje. Pitanje je i koliko mu se ostaje u klubu za koji je ove sezone samo jednom sjedio na klupi. Takođe, i za drugi tim je branio samo dva puta. Ništa bolje za njega nije bilo ni prethodne sezone gde je uglavnom branio za B tim.

(Srpskainfo)

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

3 Comments

  1. Povratni ping: 코인커뮤니티
  2. Povratni ping: hk gun
Back to top button