BIHRUKOMET

Rukometaši Borca počeli pripreme bez reprezentativaca i sa četiri nova lica

Rukometaši Borca počeli su pripreme za nastavak sezone u istom sastavu u kakvom su završili prvi dio u kome su stekli velikih osam bodova prednosti u odnosu na konkurente.

Prvom timu priključeni su Stefan Lipovčić, Kosta Štrbac, Milenko Rožić i David Momić, momci koji imaju po 17, 18 godina, a trener Mirko Mikić je potvrdio da neće biti dolazaka. Odsutni su bili Marko Lukić, Vlado Draganić i Luka Perić koji su se našli na konačnom spisku Ivice Obrvana za učešće na Evropskom prvenstvu.

Kompletne pripreme Banjalučani će odraditi kod kuće, a Mikić ističe ciljevi u ovoj sezoni nisu promijenjeni uprkos opipljivoj prednosti.

– Prioritet je napredak na svakom treningu i svakoj utakmici. Na početku sezone odlučili smo se za podmlađivanje i to je dugoročno razmišljanje kada je u pitanju budućnost kluba. Pokušaćemo da budemo bar za nijansu agresivniji i rastrčaniji u nastavku sezone, to nam je osnovni cilj. Odlučili smo da ne tražimo pojačanja iako će Amar Gračić zbog povrede propustiti ostatak sezone – rekao je Mikić.

On je već zakazao pet kontrolnih utakmica, a prva je na programu 26. januara u Kozarskoj Dubici. Zatim će snage odmjeriti sa Gračanicom, dva puta sa Slobodom, a gostovaće i Maglaju 12. februara na proslavi 60. rođendana kluba. Još jedan meč odigraće 2. ili 9. februara, a protivnik će biti naknadno određen.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: clicking here
Back to top button