EVROPSKE LIGEFUDBALTRANSFERI

Aleksandar Pešić odbio Hal!

Aleksandar Pešić ove zime neće mijenjati sredinu i otići na Ostrvo, uprkos ogromnoj želji Hala i predsjednika popularnih tigrova Adžuna Ilidžalija.

Odlični srpski napadač zahvalio se Ilidžaliju na velikom profesionalizmu i ogromnoj želji da ga dovede u svoje redove, ali je konačnu odluku donio nakon konsultacije sa porodicom i menadžerom, što je bilo ključno u odluci da ne krene put Istočnog Jorkšira.

“Ovom prilikom želim da izrazim iskrenu zahvalnost gospodinu Ilidžaliju. Moram da kažem da u svojoj fudbalskoj karijeri nisam sreo tako profesionalnog i posvećenog čovjeka. Iskrenost, integritet, nevjerovatna energija i ličnost samo su neka od njegovih osobina. Još jednom želim da izrazim svoju zahvalnost gospodinu Ilidžaliju. Nakon razgovora sa svojom porodicom, moram da kažem da sam ovih dana imao mnogo nedoumica i mnogo razmišljao. Moj agent, koji je ponovo dokazao da je moj pravi prijatelj, mnogo mi je pomogao i donijeli smo odluku da ostanem u Istanbulu”, napisao je Pešić na društvenim mrežama.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button