FUDBALREGIONTRANSFERI

KOLUMBIJAC MIJENJA PAVKOVA: Situacija kao sa Ohijem!

Postoji mogućnost da poslije Marka Lazetića Crvena zvezda proda i Milana Pavkova. Zvezda je odbila ponudu Kanzas Sitija u vrijednosti od milion evra, svjesna da je Ohiju potrebna konkurencija.

Ipak, u Ljutice Bogdana razmišljaju u potencijalnim pojačanjima kada je riječ o novim licima u ofanzivnoj liniji tima. Čak će pokušati da narednih dana po Ohijevom sistemu obezbjede potpis još jednog centarfora.

Meta je najbolji strelac portugalske Vitorije Gimaraeš, Oskar Estupinjan.

Snažni Kolumbijac ima važeći ugovor sa članom Primeire do juna ove godine, što u praksi znači da može slobodno da pregovara sa zainteresovanim klubovima, čak i ugovori transfer. Baš kao Ohi. 

Crvena zvezda je već prije novogodišnjih praznika počela da se raspituje o uslovima pod kojim bi Estupinjan došao u Beograd.

U Ljutice Bogdana vlada optimizam kada je riječ o potencijalnom transferu, mada su svjesni da je ispred njih jako težak zadatak. Posebno što je Vitorija po vijestima iz Portugala ponudila Estupinjanu nastavak saradnje i novi dvogodišnji ugovor.

Momak koji je rođen u Kaliju 1996. godine igra jednu od najboljih sezona u karijeri. Na 15 prvenstvenih mečeva postigao je osam golova i u ovom trenutku je najbolji strelac Vitorije Gimaraeš.

Biće zanimljivo vidjeti rasplet ove transfer najave.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button