FUDBALREGION

Zvezda savladala LASK, Ivanić “pakovao”, Ohi i Katai pogodili

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su LASK sa 2:1 u drugom pripremnom meču u Turskoj, a golove za šampiona Srbije postigli su Ohi i Aleksndar Katai.

Bap kao u meču sa Mariborom ti. Dejana Stankovića bio je dominantan i imao više od igre, s tim što su Austrijanci bili dosta opasniji iz kontri.

Jednu takvu realizovao je Husein Balić. Sjajna kontra austrijske ekipe, krunisana je odlično završnicom 25-godišnjeg fudbalera. Prebrz je bio Balić koji je loptu pokupio na sredinu terena i sam završio akciju.
Ipak, Zvezda je preokrenula za samo sedam minuta. Ponovo je strijelac Ohi, kao i protiv Maribora. Maestralno ga je pronašao Ivanić, a Norvežanin je utrčao iza zadnjih linija odbrane LASK-a, izbjegavši ofsajd zamku i lako je realizovao situaciju 1 na 1 sa golmanom.

U 39. minutu Zvezda preokteće iz preslikana akcije. Ponovo je u ulozi asistenta bio Ivanić koji je loptu poslao iza defanzivaca austrijske ekipe. Ovoga puta tu se našao Aleksandar Katai koji je nekoliko lijepih poteze koja su prethodila krunisao golom.

Na samom startu meča Slavoljub Srnić je pogodio okvir gola, a Zvezda je imala i stativz, dok je LASK vrebao šansu iz greške Beograđana. Tempo igre u drugom poluvremenu značajno je opao, pa su crveno-bijeli lako sačuvali pobjedu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

3 Comments

  1. Povratni ping: Gun SHOP USA
  2. Povratni ping: vig rx
  3. Povratni ping: special info
Back to top button