BICIKLIZAM

VLASENICA CENTAR BICIKLIZMA U BiH: Održana redovna Skupština BS BiH (FOTO)

Vlasnica se još jednom potvrdila kao jedan od centara biciklizma u BiH. Grad koji je prije 10 godina dobio biciklistički klub danas je prvi put bio domaćin redovne Skupštine Biciklističkog saveza BiH.

Čelni čovjek vlaseničnog biciklističkog kluba KPL, Željko Lukić na današnjoj skupštini kooptiran je u Upravni odbor BS BiH.

– Hvala BS BiH na ovom priznanju, takođe velika je čast biti dio UO BS BiH. Drago nam je što ste naši gosti u Vlasenici, osjećajte se prijatno, kao kod svoje kuće, uostalom, kao što je to slučaj i svaki put kada ste u našem gradu. Drago nam je što je savez prepoznao naš rad i trud, koji smo uložili u ovih 10 godina i hvala našem načelniku opštine, gospodinu Kraljeviću što je uz nas sve ove godine, istakao je Željko Lukić.

Riječi hvala o domaćinu imali su i čelni ljudi BS BiH, koji su zadovoljni i ostvarenim rezultatima u minuloj godini.

– Mi svake godine nastojimo da domaćin Skupštine bude drugi grad. Čast nam je što smo danas u Vlasenici. Iskoristio bih priliku da čestitam takmičarima na ostvarenim rezultatima, klubovima na istrajnosti u radu u ovim teškim vremenima, čestitam pogotovo reprezentativcima BiH na sjajnim rezultatima koje su ostvarili u zemlji i inostranstvu, selektorima i veliko hvala našim fenomenalnim domaćinima u Vlasenici, rekao je Toni Zorić, predsjednik BS BiH.

Takođe, usvojeni su i izveštaji o radu BS BiH u minuloj godini, finansijski izvještaj, kao i izvještaji komisija za drumski i brdski biciklizam, a predstavljen je i plan aktivnosti BS BiH za narednu godinu.

Specijalne plakete, odnosno zahvalnice za doprinos i razvoj biciklizma u BiH dobili su Željko Lukić, prvi čovjek BK KPL Vlasenica i načelnik opštine Vlasenica Miroslav Kraljević.

– Veliki je ovo dan za Vlasenicu. Ovo je grad koji ima sportsku tradiciju. Željko Lukić je pokrenuo ovu biciklističku priču u našem gradu i sada smo rame uz rame sa većim centrima. Moram istaći da i trka Beograd Banjaluka je velika stvar i za Vlasenicu i sve nas, prelasci granice bez problema mnogo znače za sam sport. Hvala vam što ste izabrali Vlasenicu, a mi ćemo se potruditi da vam uvijek budemo dobri domaćini, naglasio je Kraljević.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button