BIHRUKOMET

Ružica Šikić: Jagodina sjajan test, idemo po odbranu titule

Rukometašica Borca Ružica Šikić nema dilemu da če “osice” odbraniti titulu šampiona BiH. “Osice” već dvadesetak dana rade punom parom kako bi što spremnije dočekale nastavak šampionata (26. februar), pa iako imaju bod manje u odnosu na Grude, vjeruju da će se na kraju radovati.

– Imale smo dosta problema sa povredama i nažalost još ih imamo, ali se nadam i vjerujem da ćemo ih prevazići i da ćemo odbraniti krunu. Neće biti lako, ali mislim da imamo nešto povoljniji raspored i da ćemo to iskoristiti – rekla je Šikićeva.

U sklopu priprema Banjalučanke su juče i danas odigrale dva pripremna meča sa šampionom Srbije Jagodinom. Prvi meč su izgubile sa 18:26, dok su u drugom, koji je bio zatvorenog tipa priliku dobile djevojke koje manje igraju.

– Jagodina je vrlo jaka ekipa koja je već u takmičarskom ritmu pošto im prvenstvo počinje narednog vikenda. Nama je ovo prva kontrolna utakmica, a do sada smo radili uglavnom na sticanju fizičke snage. Ipak, prvo poluvrijeme smo odigrale prilično dobro, a u drugom nam je ponestalo koncentracije. Napravile smo mnogo tehničkih grešaka, što su one iskoristile. Sve će to biti mnogo bolje kada počne prvenstvo – rekla je Šikićeva.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 다시보기
Back to top button