FUDBALREGIONTRANSFERI

Đorđe Despotović je slobodan igrač, ali neće u Crvenu zvezdu!

Đorđe Despotović je raskinuo ugovor sa Rubinom i sada ima širom odriješene ruke. Iskusni golgeter je imao i odbacio ponudu Crvene zvezde iz privatnih razloga, jer želi da ostane u Rusiji odakle mu je supruga.

Sportski direktor srpskog šampiona Mitar Mrkela obavio je direktan telefonski poziv sa Despotovićem i ponudio mu ozbiljnu platu od 600.000 evra na godišnjem nivou, ali i je i odgovor bio više nego jasan.

Nekadašnji napadač reprezentativnog kalibra neće dugo čekati na potpis za novi klub, pošto ima brojna interesovanja upravo iz Rusije, od čega je najkonkretnija ona Arsenala iz Tule, čiji bi uskoro dres mogao da zaduži. 

Za to je bio zaslužan bivši trener Crvene zvezde i sadašnji strateg kluba iz Tule Miodrag Božović, koji je bio najkonkretniji u pregovorima. Prije nekoliko dana je obavio preleminarne razgovore sa Despotovićem, čime je Arsenal izrazio jasno interesovanje da ga dovede u svoje redove, a sada je došao trenutak da se stvari konkretizuju.

Arsenal iz Tule i Borac igraju 05.februara prijateljski meč na pripremama u Antaliji. Postoji mogućnost da Despotović tada izađe na megdan crveno-plavima, ako uskoro parafira za Arsenal.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button