ATPTENIS

Nijemac koji je izbacio Đokovića sa US opena tvrdi da je nevin: “Reputacija mi je ukaljana”

I dalje boli nepravda zbog činjenice da je Novak Đoković te 2020. godine nakon što je nenamjerno lopticom pogodio linijskog sudiju izbačen sa US opena.

Odluku da najboljeg tenisera svijeta udalji sa turnira donio je iskusni sudija, Seren Frimel koji je potom kažnjen zbog neetičkog ponašanja i činjenice da je iskoristio svoj visoki položaj na 12 mjeseci suspenzije.

Međutim, on se sada javio i tvrdi da tvrdnje koje su izrečene jednostavno nisu tačne, ali je istovremeno istakao da se neće žaliti na odluku. Interesantno je da je Nijemac već bio odsutan sa prošlogodišnjeg Vimbldona, što je predstavljalo veliko iznenađenje, ali je potom otkriveno da on služi svoju kaznu još od 19. juna nakon otpužbi koje je iznio jedan mlađi sudija na njegov račun.

Britanski mediji prenose da se Nijemac javio “Vestfalijan Tajmsu” i da je za taj list opovrgnuo sve tvrdnje, iako je dodao da je izlazak na večeru ili piće tokom turnira potpuno normalna stvar i da u tome ne vidi ništa loše.

– Moja žalba neće ništa promijeniti. Reputacija mi je žestoko ukaljana, tužno je što je moja porodica morala da prođe kroz sve ovo. Popiti piće uveče tokom turnira je bila i jeste normalna stvar – pritom istakavši da nikada nije slao neprikladne ponude mlađem kolegi i da se sastanak nikada nije dogodio.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

3 Comments

  1. Povratni ping: content
Back to top button