EUROKUPOVIFUDBAL

Liverpul magijom srušio Interovu poletnost, Bajern spriječio senzaciju u Austriji,

Fudbaleri Liverpula su u prvom meču osmine finala Lige šampiona brzopoteznom magijom uspjeli da ukrote neverovatno agresivni Inter i u Milanu slave sa 2:0, dok je Bajern preživio i spriječio šok u Austriji i remizirao sa Salcburgom 1:1.

Inter je bio dosta bolji tim tokom većeg dijela meča, kontrolisao je sve ono što Liverpul dobro radi, ali uzalud. Jedna magija Roberrta Firmina, pa druga Mohameda Salaha za velikih 2:0 za “redse” i autoput ka četvrtfinalu Lige šampiona.

Stvari su bile još lošije po domaći tim, Matijas Sajsle je morao da pravi izmjenu već u 12. minutu kada se napadač Okafor povrijedio, a zamijenio ga je Adamu i to će se ispostaviti kao vrhunski potez.

Upravo je Adamu u 21. minutu bacio Bajern na koljena Mogli su domaći ubrzo da uduplaju prednost ali je Aronson bio za malo neprecizan

Ipak, u 90. minutu smo vidjeli izjednačenje i veliku radost Bajerna, pošto su nakon odlične reakcije Kingslija Komana uspjeli da poravnaju na 1:1 i da ipak ostanu neporaženi na gostovanju u Austriji.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

Back to top button