ATPGRAND SLAMTENIS

Nadal ublažio stav o Đokoviću: Bilo bi dobro

Španski teniser Rafael Nadal još jednom je govorio o statusu Novaka Đokovića.

Iznad prvog tenisera svijeta je oblak neizvijesnosti na koliko turnira može da dobije dozvolu za nastup u trenutku kada odbija da se vakciniše, čak iako su u pitanju Grend slemovi.

Takođe, bez obzira na trku sa Nadalom za rekord po broju Grend slemova u momentu kada ga je veliki rival prestigao na Australijan openu (21:20), na kome je Đokoviću zabranjeno učešće.

– Uticaće na njegovu istoriju da li će da igra. Ne znam da li će na Grend slem. Svako donosi svoje odluke i mora da živi s njima. I tom smislu, nadamo se da će stanje tokom pandemije da se poboljša u svakom pogledu – rekao je Nadal.

Nadal se nada da bi Novak mogao da dobije dozvolu, iako je ranije slao drugačije poruku s akcentom odgovornosti na srpskom teniseru.

– Bez obzira da li je vakcinisan ili ne, bilo bi dobro kada bi Novak ponovo igrao. Ako može da bude na Grend slemovima bez vakcinacije, dobrodošao je – dodao je Nadal.

Đoković mečom protiv Lorenca Musetija u Dubaiju igra prvi meč u sezoni, sa početkom oko 17.30, dok Nadal dan kasnije startuje u meksičkom Akapulku protiv Rejlija Opelke iz SAD.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: Buy Viagra for hot sex
  2. Povratni ping: 다시보기
Back to top button