VATERPOLO

VK CRVENA ZVEZDA: “Dragi Deki…”

Vaterpolo klub Crvene zvezda objavio je zvanično saopštenje u kojem iskazuje zahvalnost zbog povratka legendarnog Dejana Savića na kormilo ekipe.

Selektor srpskih Delfina preuzeo je crveno-bijele nakon odlaska Mirka Vičevića, a crveno-bijeli su, da podsjetimo, sa Savićem na klupi u sezoni 2012/2013. postali šampioni Evrope.

Saopštenje kluba sa Dorćola prenosimo u celosti:

“Poštovani gospodine Saviću, dragi Deki… Dobro došao kući. Dobro došao u Zvezdu. Ustvari, nikad ti i nisi napustio Zvezdu, jer si među svim vaterpolo zvijezdama postao najsjajnija.

Nama Zvezdašima znači što si tu, jer sa tobom smo sigurniji i znamo da ćeš ti i pored svoje skromnosti, učiniti sve da bude onako, kako želimo. Mi pamtimo i ne zaboravljamo. Početak tvoje trenerske karijere je ispisao najzvjezdanije stranice našeg kluba.

Titula prvaka Evrope, Kup Srbije, šampionska titula, Superkup Evrope…

Gotovo je izlišno pisati da je za pobjedu potreban talenat, a da je za rezultat potreban karakter. Ti imaš karakter pobjednika i to nam je tako sada potrebno. Ima jedna stvar, koja te čini izuzetnim. To što ne kriješ da si zvezdaš.

Sa tvojom zrelošću, sa kojom postavljanje cilja određuješ ishodom – pobjedom , kao čovjek, koji ne krije od koga je sve učio i još uvek uči, pred tobom je put i izazov . Da među djecom prepoznaš buduće šampione, a da i stvorimo nove generacije trenera, koje će stvarati šampione u kontinuitetu .

Znaš i sam Deki – mi Zvezdaši smo uvijek „ žedni“ trofeja. Umjesto riječi zahvalnosti, tako je dobar osjećaj da si ponovo tu. Ostani dugo – u dobrom si društvu! I tvoje prisustvo nam znači”.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button