FUDBALREGION

OHI: Nema stajanja na putu ka tituli

Prvenac na debiju u Crvenoj zvezdi, a zatim i prvenac u prvom večitom derbiju – bolji početak Ohi na stadionu “Rajko Mitić” nije mogao da poželi.

– Imao sam želju da postignem gol i doprinesem ekipi. Najbolja stvar je što smo svi uložili napor, igrali smo zaista dobro kao tim, i kao što sam već rekao tri boda su nam bila izuzetno važna. Prije derbija smo zaostajali pet bodova za večitim rivalom, sada smo na dva boda razlike, moramo da nastavimo ovako, želimo da budemo šampioni i ne možemo se sada zaustavljati i zadovoljavati ovom pobjedom jer smo još uvijek drugi na tabeli. Cilj nam je da budemo prvi, moramo da nastavimo da se borimo i idemo dalje, rekao je Ohi Omoižuanfo.

Navijači su crveno-binelima bili vjetar u leđa, nosili su ih do pobjede. Osjetio je Ohi sinergiju sa navijačima.

– Atmosfera uživo je još bolja nego što je to izgledalo na snimcima. Bilo je fantastično, hvala našim navijačima. Želimo uvijek da pobjedimo, a oni nam daju dodatnu energiju da se borimo za njih, uradili smo to zajedno i želimo da stignemo do šampionske titule zajedničkim snagama. Svaki put se sve više iznenadim kada čujem buku koju prave naši navijači. Došao sam iz male lige, navikao sam da igram pred 4.000 ljudi, ali igrati juče pred onolikim brojem navijača je bilo zaista nevjerovatno, istakao je Ohi.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button