FUDBALREGION

Ohi o navijačima: Zovu me supermen, našli su i moj broj telefona

Novi napadač Crvene zvezde Ohi Omoidžuanfo, brzo je osvojio srca navijača, onako kako se oni kupuju najbolje – golom na večitom derbiju.

Načeo je odbranu Partizana, a dokusurio ju je Aleksandar Katai, pa je Zvezda slavila i vratila se u igru za titulu prišavši na dva boda zaostatka.

Ohi je u razgovoru za novrške medije sumirao svoje utiske o derbiju, kao i novom početku u Zvezdi.

– Navijači Zvezde su vidjeli šta sam uradio u Norveškoj. Očekivali su da dođem i sve to ponovim u Srbiji. To je vrlo teško. U medijima se dosta pričalo o meni, postojao je pritisak da odmah počnem da dajem golove – poručio je prvi špic Zvezde, koji se zatim dotakao i svog gola protiv Partizana.

– Bilo je jako emotivno. Jedva se sećam kakav je taj osećaj. Bila je to samo radost i opijenost emocijama. Lepo je biti u mogućnosti ispuniti očekivanja. Bilo je apsolutno fantastično – opisao je Ohi.

Nije imao riječi da opiše atmosferu.

– Bilo je aposlutno divlje, apsolutno fantastično. Gotovo je nemoguće to opisati, jer morate da doživite. Nikada ranije nisam doživio takav pritisak. Od prve sekunde počinju varnice. Apsolutno ludo iskustvo – rekao je Ohi.

Kaže da je “kliknuo” na prvu loptu sa navijačima Zvezde, neki su čak došli i do njegovog broja telefona.

– Oni su se zaljubili u mene, ja sam se zaljubio u njih. Pojedini navijači su došli i do mog broja telefona. Jedan me je predstavio kao supermena. Odmah sam podijelio tu objavu. Kada je neko odlučio da sječe i lijepi, pravi fotomantaže, zaslužio je da ga nagradim – naglasio je.

Ohi ističe da je u Srbiji osjetio nešto potpuno novo, što ranije nije viđao u derbijima u Norveškoj.

– Ovo u Srbiji je mržnja. Nije to samo fudbal. U Norveškoj kada se sastnanu Lilestrem i Molde, riječ je o sportu. Ovdje postoji istorija mržnje između dva kluba. To je skoro bitka na život ili smrt. Srećan sam što sam to doživio – rekao je.

Takođe, u Srbiji se drugačije radi, naporno se trenira zbog velikog broja utakmica.

– Ovo je sasvim druga kultura. Treniramo vrlo jako i u sred sezone, iako imamo mnogo utakmica. To je srpski mentalitet, i morate da izdržite. Nema ovde lakog oporavka. Kada odigramo utakmicu, već sutradan treniramo jako – rekao je Ohi.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: dewasgp
Back to top button