KOŠARKAREGION

REAKCIJE: U Partizanu zadovoljni, u Zvezdi energetski istrošeni

Treća sreća za košarkaše Partizana. Poslije poraza u prva dva večita derbija, konačno su oborili na pleća Crvenu zvezdu. Slavili su u 21. kolu ABA lige i zadržali nade da mogu do prvog mjesta na tabeli pred plej-of – 98:84. Željko Obradović je očekivano bio zadovoljan.

– Probali smo da reagujemo sa dobrim treningom od srijede, kad su se igrači vratili iz obaveza koje su imali u reprezentacijama. Radili smo četiri dana veoma dobro. Pokušali da napravimo duboku analizu svega što je bilo važno u dvije utakmice sa Crvenom zvezdom koje su oni pobijedili i mislim da smo neka rješenja uspjeli da nađemo. Imali smo i večeras padove, ali igrali smo sa totalno drugačijom motivacijom i energijom. Čestitam mojim igračima zbog svega što su uradili, na pobjedi. Nadam se da će im ova utakmica pomoći da shvate kako treba da se igra na svakoj slijedećoj. Energija, želja, požrtvovanje, ali i pamet. Kad treba da se neke stvari prepoznaju i odbrambeno i napadački, sa time smo imali problem cijele sezone, rekao je Obradović.

Pomoćnik Dejana Radonjića, Goran Bošković izašao je umjesto prvog trenera na konferenciju za medije i bio veoma kratak.

– Sigurno da smo ušli jako loše u meč, posebno energetski. Što i nije čudo kroz koliki broj utakmica prolazimo. Došao sam na konferenciju da vas ispoštujem, ali suštinu i sve što se tiče igre moraćete sa prvim trenerom. Ja sam samo pomoćnik, pa ne bih da pričam o finesama, kratko je kazao Bošković.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button