KOŠARKAREGION

Kalinić o pozivu Žoca: Rekao sam da bi bilo glupo, na velikom broju slika slavim trofeje u Zvezdi

Košarkaš Crvene zvezde Nikola Kalinić ljetos je imao otvoren poziv Željka Obradovića da se pridruži Partizanu, ali je objasnio da je nije mogao prihvatiti.

– Imali smo kontakt tokom leta. Obradović je pitao mog agenta da li bih došao u Partizan. Ja sam odgovorio da to ne mogu da uradim, zato što ne želim i zato što bi bilo glupo – izjavio je Kalinić.

Potom je detaljnije obajasnio svoje razloge.

– Nalazim se na velikom broju fotografija na kojima se vidim kako proslavljam Zvezdine trofeje. Ne mislim da je prikladno tako olako menjati klupske boje. Naročito ako ne moraš i ako već možeš da se vratiš u Zvezdu – rekao je Kalinić u razgovoru za “Basket Njuz”.

Smatra i da je u suparničkom taboru napravljena greška.

– Mislim da su napravili grešku sa svim tim “hajpom” koji su pravili oko pojačanja i sa medijima. Ko god da im je došao u klub, oni su to predstavljali kao da je došao Majkl Džordan. Čitavo leto su naši igrači čitali u medijima kako Partizan dovodi nekog igrača koji je bolji od igrača Zvezde. “On će ih ubiti ove sezone”, i te priče. Ljudima je verovatno malo dosadilo to što Crvena zvezda osvaja titule, i želeli su nešto novo – ističe srpski reprezentativac.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

3 Comments

  1. Povratni ping: 토렌트
  2. Povratni ping: bonanza178
  3. Povratni ping: 다시보기
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button