EUROKUPOVIFUDBAL

Zvezdino samouništenje, promašen penal, tri poništena gola, prečka i velikih 3:0 za Rendžers

Fudbaleri Crvene zvezde doživjeli su poraz od Rendžersa (3:0) u prvom meču osmine finala Lige Evrope, ali su ostavili mnogo bolji utisak na kultnom „Ajbroksu“ nego što to rezultat pokazuje.

Kad vam se u jednoj utakmici desi da vam ponište (opravdano) tri gola zbog ofsajda, kada promašite penal i pogodite prečku, a sa druge strane VAR pri rezultatu 0:0 presudi kao penal jedan na oko blag start Slavoljuba Srnića na Rajanu Kentu, onda nije ni čudo što suj Rendžersi dobili sa 3:0. Precizan sa „bijele tačke“ bio je Džejm Tavernije u 11. minutu, a prednost je duplirao Alfredo Morelos četiri minuta kasnije. Na startu drugog dijela konačan rezultat postavio je Balogun, a Zvezda je sve svoje šanse ispromašivala. Mnoge od njih uključujući i penal “skinuo” je jedan od junaka utakmice veteran među stativama Alan Mekgregor. sa druge strane, prekidi su bili segment igre koji je “crveno-bijele” koštao u defanzivi.

Na osnovu prikazanog ekipa Dejana Stankovića nikako ne zaslužuje ovoliki minus, ali šta je tu je, svi Bogovi večeras su bili na strani slavnog škotskog kluba. Revanš je za sedam dana na „Rajku Mitiću“.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button