EVROPSKE LIGEFUDBAL

Meridian i danas nudi najveće kvote na planeti: SOUTHAMPTON 1.75, SEVILLA 2.40!

Kladionica Meridian i danas nudi najveće kvote na planeti! Budi dio rekorda, odigraj idealan tiket i profitiraj!

Sportska kladionica Meridian odvano je već oborila rekorde nudeći najveće kvote na planeti za sve utakmice popularnih „liga petice“, ali ovaj vikend kvote prijete da obore internet! Nakon brutalne fudbalske sedmice evropskih takmičenja, pred nama je još uzbudljiviji ligaški vikend, koji miriše na profit.

Sve što vam je potrebno kako biste iskoristili najveće kvote na planeti, jeste da imate nalog na meridianbet.ba, a ukoliko iz nekog razloga to nije slučaj, sad ste instant profitirali. Zašto? Zato što samo u kladionici Meridian, ukoliko danas kreirate nalog, na poklon dobijate 20 KM ZA BESPLATNO SPORTSKO KLAĐENJE I 10 KM za najbolju zabavu na najvećem online kazinu na Balkanu – Meridian Kazino!

Koliko je populana Premijer liga Engleske fanovima fudbala ne treba objašnjavati, ali danas je ipak poseban užitak, jer su u kladionici Meridian za tipovanje spremne najveće kvote planeti:

  • Chelsea – Newcastle
  • Everton – Wolves
  • Leeds – Norwich 
  • West Ham – Aston Villa
  • Arsenal – Leicester

Utakmica na koju posebno treba obratiti pažnju praktično je poklon: SOUTHAMPTON – WATFORD. Gost je gotovo na rubu ispadanja iz elitnog takmičenja, ali zato domaćin, ukoliko nastavi sa pobjedničkom serijom, naredne sezone ima šansu da obezbijedi Evropu. 

Pobjeda Southamptona danas se plaća kvotom od 1.75!

Španska La Liga danas otvara kolo okršajem Rayo Vallecano – Sevilla. Drugoplasirana ekipa prvenstva protiv ekipe sa 13. mjesta tabele tipovana je fantastičnom kvotom 2.40. Još jedan ralog zašto je i ovo zapravo poklon, jeste da Rayo kod kuće ima tri vezana poraza, tako da je malo vjerovatno da će se uspjeti oduprijeti ekipi Seville. 

Francuska Liga 1 i italijanska Seria A, takođe obaraju rekorde najvećih kvota na planeti, samo u sportskoj kladionici Meridian!

Svoj Meridianbet nalog, bez provizije i dodatnih troškova, možete dopuniti na mnogo načina, a na vama je da izaberete najdraži: putem Meridian dopune, dostupne na više od 900 prodajnih mjesta u BiH (kiosci, benzinske pumpe, marketi…), karticama (VISA, Maestro, MasterCard), SMS-om, vaučerima Kliker i xBon, te u banci ili pošti. 

*kvote su podložne promjenama, ali samo kladionica Meridian u svakom trenutku nudi najveće kvote na planeti!

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

8 Comments

  1. http://interpharm.pro/# what is the best canadian online pharmacy
    mail order prescriptions from canada – interpharm.pro I value the personal connection they forge with patrons.

  2. Povratni ping: 늑대닷컴
  3. Primamljive kvote al vazda neko iznenadi zato cu samo na golove odigrat.

  4. Ja sam danas nesto najvise siguran u Sevilju a ekstra kvota.

Back to top button